cine suntem

Novel Research combină prin intermediul acționarilor săi experiența și eficiența companiilor multinaționale cu înțelegerea riguroasă a proceselor de marketing și creativitatea specifică numai agențiilor mici.

Majoritatea jucătorilor prezenți pe piața din România își concentrează eforturile de cercetare de piață pentru a menține paritatea informațiilor cu concurența, abordările care dau perspectivă fiind aproape absente.

Credem că paritatea informației nu este suficientă dacă vrei să câștigi într-un mediu dinamic și competitiv. Novel Research valorifică creativitatea și gândirea “out of the box” pentru o înțelegere mai profundă a consumatorului.

ESOMAR Individual Membership Information

exactă și relevantă

Concluziile de valoare își au originea într-o activitate de culegere a datelor atent planificată iar cele mai bune răspunsuri vin din întrebări atent elaborate.

Fie că lucrăm cu date interne sau ne ocupăm de culegerea datelor, în primul rând ne asigurăm că proiectul are obiective corecte și bine definite pentru a susține cu succes procesul decizional.

eficientă

Abordăm fiecare proiect ca fiind unic și milităm pentru integrarea tehnicilor de cercetare pentru a ajunge la cel mai bun rezultat.

Oferta noastră nu include soluții de tip ”black box” pentru că suntem conștienți de faptul că un ”black box” presupune aplicarea aceleiași soluții pentru probleme diferite. Obiectivul nostru este de a înțelege nevoile clientului și de a-i oferi cea mai eficientă metodologie.

Rapoartele Novel Research merg dincolo de grafice și procente. Am fost la rândul nostru clienți și știm că un raport de calitate trebuie să ofere atât o imagine de ansamblu, cât și profunzime pentru a susține o acțiune de succes.

acționabile

Comunicarea este cheia succesului în orice parteneriat de aceea, împreună cu partenerii și clienții noștri întotdeauna căutăm calea de a transforma experiența și cunoașterea în acțiuni efective. Aceasta este provocarea pe care o îmbrățișăm și o găsim cea mai atractivă.

La Novel Research, orice proiect este coordonat în toate fazele de lucru de consultanți cu înaltă experiență de cercetare. Până la încheierea completă a proiectului suntem întotdeauna conectați cu clientul și suntem bucuroși să răspundem la întrebări ce pot determina o creștere a performanței decizionale.