» online research – CAWI

qualtrics

Cum am promis încă de la începutul activitații Novel Research, viziunea noastră este de a deveni “the most valuable asset” pentru partenerii noștri de business.

În 2013 Novel Research face un pas important în acest sens prin implementarea sistemului Qualtrics.

Qualtrics aduce o consolidare semnificativă, de data aceasta în mediul online, celor patru piloni ai Novel Research:

1. INOVAȚIE – suntem mândri să fim primii care au implementat în România Qualtrics – cea mai performantă și inovativă soluție enterprise de cercetare.

2. SERVICII PROFESIONALE  ȘI USER FRIENDLY  pentru partenerii de business – atât pentru respondenți cât și pentru beneficiarii rezultatelor, Novel Research promite cea mai placută experiență în interacțiunea cu sistemul de intervievare şi raportare.

3. ACURATEȚE ȘI TRANSPARENȚĂ  în culegerea informațiilor – algoritmii de detectare a răspunsurilor fraudulente sau inconsistente ale sistemului Qualtrics, ne oferă posibilitatea de a asigura cel mai înalt nivel de acuratețe obținut vreodată.

4. RAPIDITATE – știm cât de importantă este nevoia de a lua decizii în timp real. Livrarea rapoartelor într-o săptamână comparativ cu media industriei de 2-3 săptămâni, completată de posibilitatea de vizualizare în timp real a raportului pe perioada de culegere a datelor sunt avantaje majore ce nu poate fi neglijate.

Partenerii noștri de business alocă bugete impresionante pentru publicitate şi, cu siguranță, aceasta este calea pe care trebuie să o urmeze. Ştim, de asemenea, cu toţii că rapiditatea este critică în zilele noastre, iar acesta este motivul pentru care partenerii nostri de business contează pe noi în livrarea rapidă și cu precizie a rezultatelor.

 

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la [office at novelresearch punct ro]