» de ce national happiness?

National Happiness este o idee care ne măcina de ceva vreme încoace, nu pentru a vedea cât de fericiți sunt românii, ci pentru a vedea cum ne putem îmbunătați viața învățând de la alți români care au atins un nivel înalt de fericire. Da sigur, o posibilă întrebare care îmi vine în minte ar fi: dar nu era mai simplu să studiem românii din top 100 Capital sau Forbes? Ba da, avem de învățat de la ei, însă 100 persoane din aproape 20 milioane putem spune că sunt niște excepții și din acest motiv dorim să studiem caracteristicile unui grup mai mare de români fericiți pentru a identifica trăsături comune.

Regatul Buthan si regele său Jigme Singye Wangchuck a însemnat o sursă de inspirație fantastică pentru întreaga omenire prin idea de a crea o economie națională bazată pe cultura și spiritul național.

Ei bine, a fost și este o sursă fantastică de inspirație și pentru noi și grație suportului metodologic dat de The Happiness Initiative și cu ajutorul prietenilor noștri buni de la Arsenoaiei&Mătășel și Strategescu punct ro am reușit să o punem în practică.

Aici gasiți principalele rezultate ale proiectului nostru: National Happiness